Om Danbred

DANSK GENETIK TIL GLOBAL SVINEPRODUKTION

×

Tilmeld dig DanBreds nyhedsbrev i dag

Tilmeld dig

DanAvl skifter navn – til DanBred.
Nu skifter det danske avlssystem navn til DanBred; et navn mange kunder i vores strategiske vækstområder af verden kender, og kan udtale, allerede. Navneændringen varsler  en markant ændring – et skift fra at være et lukket system, til en ny udadvendt kultur, hvor kunden er i centrum. Vores nye tagline “Your Business. Our DNA” er en opsummering af vores ambitiøse mål om at erobre verden med et nyt kundecentreret fokus.

Vi holder fast i det danske kulturelement i vores navn; Danmark er, og forbliver arnestedet for vores genetik i verdensklasse. Vores nye logo og navn bærer det danske element videre med rød/hvide farver, og et narrativ, der til stadighed holder fast i vores danske aner.

Om det nye DanBred
Vi har et avlssystem i verdensklasse. Over 100 års målrettet og fokuseret arbejde med at udvælge og avle på de rette grise har givet den danske gris et stort forspring i forhold til sine konkurrenter.

Det danske svineavlssystem har eksisteret siden slutningen af 1800-tallet, men navnet ”DanAvl” blev dog først anvendt fra omkring 1990. Formålet var i begyndelsen at udvikle avlssvin, der imødekom danske svineproducenter og slagteriers behov for effektiv svineproduktion samt konkurrencedygtige svinekødsprodukter til eksport- og hjemmemarkedet.

I dag fokuserer vores dygtige genetikere også på svinenes trivsel og styrke – for bare at nævne et par af vores ambitiøse mål.
Rent forretningsmæssigt fokuserer vi nu på at tage vores gode danske produkt, og gøre det til et moderne internationalt eksporteventyr.

I slutningen af 2017 blev det nye selskab en realitet med Landbrug & Fødevarer Svineproduktion som majoritetsejere med 51%, og Danish Agro og Holdingsselskabet DBI A/S minoritetsejere med hver 24,5%.

DanBreds bestyrelse

Andreas Lundby

Landbrug og Fødevarer

Søren Søndergaard

Landbrug og Fødevarer

Lars Daugaard

Landbrug og Fødevarer

Christian Junker

Danish Agro

Henning Haahr

Danish Agro

Per Nyby Pedersen

Danish Agro

Jens Bigum

Holdingsselskabet DBI A/S

Jørgen Dalsgaard

Holdingsselskabet DBI A/S

Bjarne Larsen

Holdingsselskabet DBI A/S

Kontakt DanBred

Vi kan hjælpe med overgangen til DanBred genetik, leverancer, transport etc. Book en tid, så ringer vi når det passer dig.


Book en tid eller et møde nu