Om Danbred

DANSK GENETIK TIL GLOBAL SVINEPRODUKTION

×

Tilmeld dig DanBreds nyhedsbrev i dag

Tilmeld dig
×

DanBred Calculator

See a difference

DanAvl er blevet til DanBred.
DanBred; et navn mange kunder i vores strategiske vækstområder af verden kender, og kan udtale, allerede. Navneændringen varsler  en markant ændring – et skift fra at være et lukket system, til en ny udadvendt kultur, hvor kunden er i centrum. Vores nye tagline “Your business. Our DNA” er en opsummering af vores ambitiøse mål om at erobre verden med et nyt kundecentreret fokus.

Vi holder fast i det danske kulturelement i vores navn; Danmark er, og forbliver arnestedet for vores genetik i verdensklasse. Vores nye logo og navn bærer det danske element videre med rød/hvide farver, og et narrativ, der til stadighed holder fast i vores danske aner.

Om det nye DanBred
Vi har et avlssystem i verdensklasse. Over 100 års målrettet og fokuseret arbejde med at udvælge og avle på de rette grise har givet den danske gris et stort forspring i forhold til sine konkurrenter.

Det danske svineavlssystem har eksisteret siden slutningen af 1800-tallet, men navnet ”DanAvl” blev dog først anvendt fra omkring 1990. Formålet var i begyndelsen at udvikle avlssvin, der imødekom danske svineproducenter og slagteriers behov for effektiv svineproduktion samt konkurrencedygtige svinekødsprodukter til eksport- og hjemmemarkedet.

I dag fokuserer vores dygtige genetikere også på svinenes trivsel og styrke – for bare at nævne et par af vores ambitiøse mål.
Rent forretningsmæssigt fokuserer vi nu på at tage vores gode danske produkt, og gøre det til et moderne internationalt eksporteventyr.

I slutningen af 2017 blev det nye selskab en realitet med Landbrug & Fødevarer Svineproduktion som majoritetsejere med 51%, og Danish Agro og Holdingsselskabet DBI A/S minoritetsejere med hver 24,5%.

DanBreds bestyrelse

Christian Junker

Danish Agro

Henning Haahr

Danish Agro

Per Nyby Pedersen

Danish Agro

Ove Thejls

Landbrug & Fødevarer

Lars Daugaard

Landbrug & Fødevarer

Søren Søndergaard

Landbrug & Fødevarer

Jens Bigum

Holdingsselskabet DBI A/S

Bo Kibsdal

Holdingsselskabet DBI A/S

Jørgen Dalsgaard

Holdingsselskabet DBI A/S

Kontakt DanBred

Vi kan hjælpe med overgangen til DanBred genetik, leverancer, transport etc.
Book en tid, så ringer vi når det passer dig.


Book en tid eller et møde nu