DanBred forstærker salgsaktiviteterne i Italien


AgenterBrandingDanmarkEuropaNyhederOm DanBred

PRESSEMEDDELELSE: DanBred vil vinde flere markedsandele i Italien, og derfor opruster vi i salgsteamet med tilføjelsen af Roberto de Pol fra B.S.T Soluzioni SRL. Han skal i samarbejde med DanBreds nuværende agent i Italien, Rosgaard/Porktrade Group A/S, forstærke salgs- og servicemulighederne for de italienske kunder.

DanBred oplever vækst på det italienske marked, og ønsket er at optimere indsatsen i forhold til kunderne. Derfor er der nu indgået en aftale med Roberto de Pol fra B.S.T Soluzioni SRL, der bliver tilknyttet DanBred i Italien, som en del af salgsteamet fremadrettet. Roberto de Pols opgaver bliver at assistere og udvikle forretningsmulighederne for DanBred i samarbejde med vores eksisterende agent i Italien Rosgaard/Porktrade Group A/S.

Claus Holmgaard, salgsdirektør i Storeuropa for DanBred, er tilfreds med, at det er lykkedes at tilknytte Roberto de Pol. Hans fortid i DanBred International gør, at han er bekendt med DanBreds produkter og vil være et aktiv fra dag 1. Sammenholdt med hans lange erfaring i branchen vil det være en klar forstærkelse til at opnå en større salgsaktivitet i Italien.

– Vi kender Roberto de Pol fra tidligere opgaver, og jeg er sikker på, at Rosgaard/Porktrade Group A/S og Roberto vil udnytte hinandens viden og kvaliteter. Dermed give DanBred et skub i den rigtige retning, hvad angår vores videreudvikling i Italien. Det er med andre ord en rigtig god nyhed for vores italienske kunder, at de nu får en yderligere kapacitet til at udøve service, rådgivning og vejledning, siger Claus Holmgaard.

Ingen indvirkning på nuværende kunder
Udvidelsen af holdet i Italien er samtidig i tråd med den seneste tids oprustning af agenter og sælgere i Europa og verden, der skal være med til at imødekomme den stigende kundeportefølje.

– Udover vi gerne vil erobre nye lande, så vil vi også gerne forstærke os på eksisterende markeder i takt med vores markedsandele vokser. Det her er således ikke et unikt setup, og det vil vi muligvis se mere af i fremtiden, fortæller Claus Holmgaard afslutningsvis.

B.S.T Soluzioni SRLs eksisterende kundeportefølje vil ikke blive påvirket af den nye aftale mellem DanBred og B.S.T Soluzioni SRL.


For yderligere spørgsmål kontakt venligst:

Christian Birch
Journalist, DanBred
Chbi@danbred.com

Roberto de Pol, B.S.T Soluzioni SRL
Viale Della Vittoria 14/B, 31044
Montebelluna, Trevisy Italy
+39 (335) 6279342
depol@mlomediazioni.it

Porktrade Group SRL
Via Sorelle Girelli 3
IT-25020 PONCARALE
+39 (348) 2428108
Porktradegroupsrl@gmail.com

Tilbage

Kunder får mest ud af DanBred

  HOLD DIG OPDATERET

  Tilmeld dig DanBreds nyhedsbrev med sidste nyt om effektiv drift, økonomi, genetik og sundhed. Kort sagt alt, hvad der er relevant for moderne svineproduktion – hverken mere eller mindre.
   Jeg giver DanBred P/S tilladelse til at sende mig emails om effektiv svineproduktion, økonomi, genetik og sundhed mv. Vi skriver kun når vi har noget relevant på agendaen og aldrig mere end 2 gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

   Kontakt DanBred

   Vi kan hjælpe med overgangen til DanBred genetik, leverancer, transport etc. Book en tid, så ringer vi når det passer dig.


   Book en tid eller et møde nu