Danbred etablerer datterselskab i Tyskland


NyhederOm DanBred

DanBred etablerer et nyt datterselskab i Tyskland, DanBred GmbH, pr. 1. maj, 2020. Med etableringen af datterselskabet i Tyskland vil DanBred sikre en kontinuerlig levering af avlsdyr til det tyske marked og samtidig bevare en klar DanBred-identitet og -profil i landet, samt være bedre rustet til at servicere kunderne på det tyske marked med en lang række serviceløsninger. Siden det nye DanBred så dagens lys i slutningen af 2017, har virksomheden fokuseret på at skabe og konsolidere en stærk struktur med kundeorientrede datterselskaber og agenter over hele Europa.

Thomas Muurmann Henriksen, administrerende direktør i DanBred, udtaler: “Tyskland er et nøglemarked for os, og vi ser et enormt potentiale i landet. Med etableringen af DanBred GmbH styrker vi vores position og tilstedeværelse lokalt, så vi bedre kan levere både genetikprodukter og serviceløsninger til gavn for vores kunder.”

Etableringen af det tyske datterselskab er sket i samarbejde med den mangeårige DanBred-agent Fenker & Hellebusch og vil sikre vækst, kontinuitet og en solid forståelse for, hvordan det tyske marked fungerer.

“Vi er meget glade for, at vi går sammen med Fenker & Hellebusch”, fortsætter Thomas Muurmann Henriksen. “Vores samarbejde går mere end 25 år tilbage, og vi ser frem til, at vi nu fortsætter og udvider samarbejdet. Summen af Fenker & Hellebusch og DanBreds viden om det tyske marked vil være uvurderlig i forhold til at supportere lokale kunder med en uovertruffen service, og vi ser frem til at hjælpe mange flere tyske svineproducenter med at opleve, hvad DanBred kan gøre for dem”, siger Thomas Muurmann Henriksen.

 

Om DanBred

DanBred P/S er et førende internationalt svineavlsselskab, der sigter mod at være den foretrukne leverandør af genetikprodukter og serviceløsninger til kommercielle svineproducenter verden over. DanBred P/S er ejet af Landbrug & Fødevarer, Danish Agro og det tidligere DanBred International A/S (nu Holdingselskabet DBI A/S). DanBred er fortsat eneejer af det danske avls- og genetikprogram DanAvl.

 

For yderligere information, kontakt venligst

Peter Thomsen
Regional Sales Manager, EU
29 29 94 64
PTH@danbred.com

Tilbage

Kunder får mest ud af DanBred

  HOLD DIG OPDATERET

  Tilmeld dig DanBreds nyhedsbrev med sidste nyt om effektiv drift, økonomi, genetik og sundhed. Kort sagt alt, hvad der er relevant for moderne svineproduktion – hverken mere eller mindre.
   Jeg giver DanBred P/S tilladelse til at sende mig emails om effektiv svineproduktion, økonomi, genetik og sundhed mv. Vi skriver kun når vi har noget relevant på agendaen og aldrig mere end 2 gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

   Kontakt DanBred

   Vi kan hjælpe med overgangen til DanBred genetik, leverancer, transport etc. Book en tid, så ringer vi når det passer dig.


   Book en tid eller et møde nu