DanBred etablerer datterselskab I Spanien


AvlBrandingDanmarkEuropaNyhederOm DanBred

Pressemeddelelse, København, 18. december 2018 

Siden det nye DanBred så dagens lys i slutningen af 2017, har virksomheden opbygget et stærkt netværk af datterselskaber og agenter i Europa. Nu er sløret løftet for strukturen i Spanien som sker med etableringen af et fuldt ud ejet datterselskab. Det nye selskab skal sikre en konstant levering af DanBred avlsdyr- og genetikløsninger, herunder serviceydelser til det spanske marked, så vel som skabe en forankret DanBred-profil og identitet.

– Spanien er et vigtigt marked for os. I øjeblikket forsyner DanBred cirka 25 % af det spanske marked, og vores forventning er, at vores markedsandele vil stige i fremtiden med etableringen af et datterselskab. Vi ser fornuftige udviklingsmuligheder i Spanien, fortæller adm. direktør Thomas Muurmann Henriksen.

Etableringen af et spansk datterselskab er oprettet i samarbejde med den langvarige DanBred-agent og samarbejdspartner Xavi Villarroya, som bliver den administrerende direktør i datterselskabet.

Spanien er et vigtigt marked for os. I øjeblikket forsyner DanBred cirka 25 % af det spanske marked, og vores forventning er, at vores markedsandele vil stige i fremtiden med etableringen af et datterselskab. Vi ser fornuftige udviklingsmuligheder i Spanien. 

Thomas Muurmann Henriksen, adm. direktør

I et marked karakteriseret ved store integratorer, der ikke alene har store forventninger til DanBreds genetiske kerneprodukt, men også serviceydelserne omkring levering af produktet, er en stærk forståelse for, hvordan markedet opererer, nøglen til succes.

– Xavi Villarroya og hans medarbejdere bliver en vigtig del i den nye struktur. Vores spanske kunder er i trygge hænder med et hold af medarbejdere, som kender markedet ind og ud, og vi ser frem til, at Xavi og hans stab officielt bliver indlemmet i DanBred-organisationen, siger Thomas Muurmann Henriksen.

DanBreds forretningsmæssige aktiviteter i Spanien inkluderer avlsdyr, hovedsageligt fra danske avlere og opformeringsbesætninger, samt en portefølje af kunder med deres egen hjemmeavls-aftaler (GenePro), hvilket sker i samarbejde med lokale spanske KS-stationer.

Tilbage

Kunder får mest ud af DanBred

  HOLD DIG OPDATERET

  Tilmeld dig DanBreds nyhedsbrev med sidste nyt om effektiv drift, økonomi, genetik og sundhed. Kort sagt alt, hvad der er relevant for moderne svineproduktion – hverken mere eller mindre.
   Jeg giver DanBred P/S tilladelse til at sende mig emails om effektiv svineproduktion, økonomi, genetik og sundhed mv. Vi skriver kun når vi har noget relevant på agendaen og aldrig mere end 2 gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

   Kontakt DanBred

   Vi kan hjælpe med overgangen til DanBred genetik, leverancer, transport etc. Book en tid, så ringer vi når det passer dig.


   Book en tid eller et møde nu