RÅDGIVNING

HELE VEJEN FRA AVL TIL PRODUKTION

DanBred P/S – Forretningsbetingelser

For formidling af DanBred – Hundyr I Danmark

Hent forretningsbetingelser

DanBred og vores leverandører ligger inde med en kolossal viden om svineavl og produktion. Danbreds team sikrer kvaliteten i de danske avls- og opformeringsbesætninger.

I udlandet fokuserer vi på at optimere  viden om hvordan man passer de danske dyr, så der er forståelse for hvordan DanBred dyr skal håndteres, hele vejen op i systemet. Netop rådgivning er et fokusområde for den nye organisation, og vi opruster markant på dette felt i 2018.

Kontakt DanBred

Vi kan hjælpe med overgangen til DanBred genetik, leverancer, transport etc. Book en tid, så ringer vi når det passer dig.


Book en tid eller et møde nu

HOLD DIG OPDATERET

Tilmeld dig DanBreds nyhedsbrev med sidste nyt om effektiv drift, økonomi, genetik og sundhed. Kort sagt alt, hvad der er relevant for moderne svineproduktion – hverken mere eller mindre.

Accepter vilkårJeg giver DanBred P/S tilladelse til at sende mig emails om effektiv svineproduktion, økonomi, genetik og sundhed mv. Vi skriver kun når vi har noget relevant på agendaen og aldrig mere end 2 gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

-->