DanBred lancerer ny manual til håndtering af besætningsorner


AvlAvlsmålGenetik

Sidste år lancerede DanBred en So- og Poltemanual, som skal sikre, at DanBreds kunder får det fulde udbytte af grisenes genetiske egenskaber. Nu bliver der fulgt op med en manual til håndtering af besætningsorner. Dette er et led i DanBreds strategi om at bruge vidensdeling for at skabe vækst.

Trine Lund Pedersen, Leder af Technical Services i DanBred, siger: “DanBred orner er høj kvalitets dyr. For at udnytte deres fulde genetiske potentiale, skal management og faciliteterne matche kvaliteten af ornerne. Vi ønsker, at alle der bruger intern-KS i deres besætning skal have adgang til de nødvendige redskaber, således at de kan skabe grundlaget for at give deres orner et langt og produktivt liv.”

Ornemanualen er hovedsageligt rettet mod DanBreds eksportmarkeder og findes derfor i første omgang kun på engelsk.

Trine Lund Pedersen fortsætter: ”DanBred er bygget på en vedvarende dedikation til at opbygge en langsigtet og profitabel forretning for vores kunder. Manualerne er en del af arbejdet med at servicere vores kunder med adgang til lettilgængelig viden og rådgivning af høj kvalitet der sætter dem i stand til at realisere det fulde genetiske potentiale af DanBreds kerneprodukt. ”

Manualerne kan tilgås her

Tilbage

Kunder får mest ud af DanBred

  HOLD DIG OPDATERET

  Tilmeld dig DanBreds nyhedsbrev med sidste nyt om effektiv drift, økonomi, genetik og sundhed. Kort sagt alt, hvad der er relevant for moderne svineproduktion – hverken mere eller mindre.
   Jeg giver DanBred P/S tilladelse til at sende mig emails om effektiv svineproduktion, økonomi, genetik og sundhed mv. Vi skriver kun når vi har noget relevant på agendaen og aldrig mere end 2 gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

   Kontakt DanBred

   Vi kan hjælpe med overgangen til DanBred genetik, leverancer, transport etc. Book en tid, så ringer vi når det passer dig.


   Book en tid eller et møde nu